Welkom

David Wilcock 2012 Event Horizon

2012 uitgelegd door David Wilcock.

In deze video's legt David uit wat er volgens hem gaat gebeuren rond 2012.
Engelstalig en 3,5 uur lang een hele zit maar de moeite waard.
Een goede uitleg en onderbouwing waarom.

2012 Event Horizon deel 1

2012 Event Horizon deel 2

2012 Event Horizon deel 3

2012 Event Horizon deel 4

 

Boek Bijwerkingen

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn, is een bekentenis van een ex-topman uit de farmaceutische industrie. Nadat hij met pensioen ging heeft hij jaren gezwegen. Na een hevige en onethische advertentie-campagne gericht op kinderen, die door zijn ex-werkgever enkele jaren geleden gelanceerd werd in Duitsland - waar hij woont - verbrak hij zijn stilzwijgen. Hij vertelt in dit boek dat hij een van de criminelen was, die o.a. het medicijn Prozac op de markt heeft geholpen; het medicijn dat de meeste zelfdodingen teweeg heeft gebracht.

 

Lees meer: Boek Bijwerkingen

 

De geometrie van de schepping

Beschrijving van De geometrie van de schepping van spiritual wisdom

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles is met elkaar verbonden. Er is slechts één Werkelijkheid en één God, maar er zijn vele manieren waarop die ene Werkelijkheid geïnterpreteerd kan worden. Deze bepaalde werkelijkheden worden niveaus van bewustzijn genoemd. Er zijn
vijf verschillende stappen of levensniveaus die elk menselijk wezen doorloopt. Wanneer wij het vijfde niveau bereiken, ondergaan we een transformatie die het leven zoals wij dat tot nu toekennen transcendeert. Dat is de normale gang van zaken. Elk bewustzijnsniveau heeft aspecten die verschillen van die van de andere niveaus. Ten eerste hebben ze verschillen in de chromosomenniveaus.

Eens leefden we op Aarde met een zeer hoog niveau in onze éérste bewustzijn, dat verder reikte dan alles wat we ons nú kunnen voorstellen. Wij zijn toen terug
Gevallen; naar een tweede bewustzijn. Daarom kunnen wij ons niet indenken waar we ons ééns bevonden, omdat wié wij toen waren zo totaal anders was en niet past bij wie we nu zijn. We kwamen op déze specifieke plek terecht die wij de derde dimensie op de planeet Aarde noemen.

Lees meer: De geometrie van de schepping

 

They Cast No Shadows

Een van de bronnen waar David Icke en anderen naar verwijzen in vele boeken, is Brian Desborough. Brian Desborough is een engelse onderzoeker, die bij verschillende amerikaanse bedrijven gewerkt heeft als Hoofd van Research en Development, en ook als adviseur verbonden is geweest met ruimteonderzoek. Iemand die weet wat hij zegt. Brian heeft onderzoek gedaan naar de illuminati families en naar de geschiedenis van de wereld en heeft na dertig jaar het absoluut verbijsterende boek "They Cast No Shadows" geschreven. Dit boek is bedoeld om iedereen uit de vertrouwde en veilige zone te trekken en aan het denken te zetten over historische en archeologische "waarheden". In dit artikel zal ik niet het hele boek behandelen, maar conclusies van de belangrijkste boodschappen geven. Ik raad iedereen aan dit (engelse) boek zelf te lezen indien mogelijk. Het stroomt over van bewijs en achtergronden, en is zoals al gezegd het resultaat van 30 jaar onderzoek.

They Cast No Shadows
They Cast No Shadows
Brian R. Desborough

Een uitgebreide beschrijving van dit boek vind u hier.

 

 

Pagina 1 van 3

«StartVorige123VolgendeEinde»

Google Search

WebOuroboros