Boeken

Interessante boeken om te lezen bij de boeken staat een link naar Bol.com waar u de boeken eventueel kan kopen.

They Cast No Shadows

Een van de bronnen waar David Icke en anderen naar verwijzen in vele boeken, is Brian Desborough. Brian Desborough is een engelse onderzoeker, die bij verschillende amerikaanse bedrijven gewerkt heeft als Hoofd van Research en Development, en ook als adviseur verbonden is geweest met ruimteonderzoek. Iemand die weet wat hij zegt. Brian heeft onderzoek gedaan naar de illuminati families en naar de geschiedenis van de wereld en heeft na dertig jaar het absoluut verbijsterende boek "They Cast No Shadows" geschreven. Dit boek is bedoeld om iedereen uit de vertrouwde en veilige zone te trekken en aan het denken te zetten over historische en archeologische "waarheden". In dit artikel zal ik niet het hele boek behandelen, maar conclusies van de belangrijkste boodschappen geven. Ik raad iedereen aan dit (engelse) boek zelf te lezen indien mogelijk. Het stroomt over van bewijs en achtergronden, en is zoals al gezegd het resultaat van 30 jaar onderzoek.

They Cast No Shadows
They Cast No Shadows
Brian R. Desborough

Een uitgebreide beschrijving van dit boek vind u hier.

 

 

Baarmoederhalskanker - Désirée Röver

Beschrijving Wanneer je baarmoederhalskanker krijgt, dan is dat afschuwelijk en je zou willen dat er een snelle en veilige manier bestaat om dit te voorkomen. Maar voordat we jonge meisjes inenten met het humaan papillomavirus (HPV) vaccin is het wel zaak om te weten wat dit voor gevolgen heeft. De producenten van dit vaccin schromen niet om door middel van emotionele chantage jonge meisjes te intimideren via scholen, universiteiten, kranten, televisie en internet. Ook artsen en ministers nemen deze informatie klakkeloos over en zijn onbekend met de werkelijke feiten en verborgen bedoelingen. Vele duizenden internationale meldingen van 'bijwerkingen' hebben laten zien dat de genetisch gemanipuleerde HPV-vaccins zeer ernstige en vaak permanente schade kunnen toebrengen. De auteur geeft opzienbarende informatie en onthult de verzwegen kanten. Weet wát je spuit! Lees, vóór je spuit.
Onthullende feiten over de verzwegen bijwerkingen van de HPV-vaccins
Baarmoederhalskanker
Baarmoederhalskanker
Désirée Röver
 

Worden Wij Wakker - Marcel Messing

Beschrijving WWW is de afkorting van World Wide Web, het wereldwijde web, bekend als internet. Velen roemen dit web, anderen kijken er kritisch naar. Weinigen beseffen echter welke macht hierachter staat: die van het apocalyptische Beest, verbonden met het getal 666. Deze tegenkracht probeert op alle mogelijke manieren de spirituele evolutie van de mens tegen te houden. Totale controle, implantatie van de microchip, Big-Brothertechnieken en bewustzijnsmanipulatie behoren tot het scenario, waarin internet een centrale rol speelt. In plaats van een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, verbonden met de ascensie van onze planeet rond 2012, pogen de tegenkrachten een Nieuwe wereldorde te vestigen, waarin de mens tot slaaf geworden is. Dit boek laat op schokkende wijze zien hoe de eens gevallen engelen, bekend als wachters', de verborgen krachten zijn achter de huidige wereldsituatie. Door inzicht, bewustwording, licht en liefde kunnen we een tegenwicht vormen tegen deze duistere krachten en zo misschien een wereldcatastrofe voorkomen.
Worden wij wakker
Worden wij wakker
Marcel Messing
 

Pagina 2 van 2

«StartVorige12VolgendeEinde»

Google Search

WebOuroboros