Boeken

Interessante boeken om te lezen bij de boeken staat een link naar Bol.com waar u de boeken eventueel kan kopen.

De geometrie van de schepping

Beschrijving van De geometrie van de schepping van spiritual wisdom

 

 

 

 

 

 

 

 

Alles is met elkaar verbonden. Er is slechts één Werkelijkheid en één God, maar er zijn vele manieren waarop die ene Werkelijkheid geïnterpreteerd kan worden. Deze bepaalde werkelijkheden worden niveaus van bewustzijn genoemd. Er zijn
vijf verschillende stappen of levensniveaus die elk menselijk wezen doorloopt. Wanneer wij het vijfde niveau bereiken, ondergaan we een transformatie die het leven zoals wij dat tot nu toekennen transcendeert. Dat is de normale gang van zaken. Elk bewustzijnsniveau heeft aspecten die verschillen van die van de andere niveaus. Ten eerste hebben ze verschillen in de chromosomenniveaus.

Eens leefden we op Aarde met een zeer hoog niveau in onze éérste bewustzijn, dat verder reikte dan alles wat we ons nú kunnen voorstellen. Wij zijn toen terug
Gevallen; naar een tweede bewustzijn. Daarom kunnen wij ons niet indenken waar we ons ééns bevonden, omdat wié wij toen waren zo totaal anders was en niet past bij wie we nu zijn. We kwamen op déze specifieke plek terecht die wij de derde dimensie op de planeet Aarde noemen.

Lees meer: De geometrie van de schepping

 

Boek Bijwerkingen

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn, is een bekentenis van een ex-topman uit de farmaceutische industrie. Nadat hij met pensioen ging heeft hij jaren gezwegen. Na een hevige en onethische advertentie-campagne gericht op kinderen, die door zijn ex-werkgever enkele jaren geleden gelanceerd werd in Duitsland - waar hij woont - verbrak hij zijn stilzwijgen. Hij vertelt in dit boek dat hij een van de criminelen was, die o.a. het medicijn Prozac op de markt heeft geholpen; het medicijn dat de meeste zelfdodingen teweeg heeft gebracht.

 

Lees meer: Boek Bijwerkingen

 

Ontsluierd - Robin de Ruiter

Beschrijving

De Protocollen van de Wijzen van Sion is het langverwachte vervolg op de internationale bestseller De 13 Satanische Bloedlijnen. De Protocollen zijn de meest controversiële geschriften uit de geschiedenis. Volgens de extreemrechtse, revisionistische en antisemitische kringen handelen de Protocollen over een wereldwijde joodse samenzwering om de wereld te veroveren! Zij hebben als sofisme gediend een excuus te zijn om het joodse volk wereldwijd te vervolgen en te vermoorden. De Protocollen vormden de geestelijke munitie voor het Derde Rijk, waarmee de deur vaar de Holocaust werd geopend. In dit boek rekent de auteur voor eens en altijd afmet de valse beschuldigingen tegen de Joden als zijnde de auteurs van De Protocollen van de Wijzen van Sion. Volgens Robin de Ruiter heeft het joodse volk part noch deel aan het ontstaan van dit zwarte geschrift. Ook hebben zij niets met een joodse samenzwering te maken!

De algemeen heersende opvatting onder de antagonisten van de Protocollen is dat deze een mystificatie zijn van de tsaristische geheime politie Ochrana. De Ruiter weet deze opvatting met overtuiging te weerleggen. Volgens hem een onvermijdelijkheid. Alleen met de waarheid kan men het antisemitisme bestrijden! In dit boek ontsluiert de auteur de werkelijke machthebbers achter De Protocollen van de Wijzen van Sion. Hij toont aan dat de Protocollen een fabricage zijn uit de koker van de Illuminati.

In dit boek is in de bijlage een Nederlandse vertaling van de Protocollen uit 1933 opgenomen.
Ontsluierd / druk 1
Ontsluierd / druk 1
R. de Ruiter

 

De 13 Satanische Bloedlijnen - Robin de Ruiter

Beschrijving

Dit boek gaat over de ontwikkeling van een Nieuwe Wereldorde die ten doel heeft de hele mensheid te onderwerpen. Dit boek, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is onlangs in Frankrijk verboden.

We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af.

De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa driehonderd mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolute geheimhouding.

Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek: "Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering."

We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit hebben gehoord. In praktisch elke handeling in het dagelijkse leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

Wij hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supernationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over Planeet Aarde.


De 13 Satanische Bloedlijnen
De 13 Satanische Bloedlijnen
Ruiter, R. De
 

Pagina 1 van 2

«StartVorige12VolgendeEinde»

Google Search

WebOuroboros