Belgisch parlement schort democratie en burgerrechten op bij grieppandemie


Belgisch parlement schort democratie en burgerrechten op bij grieppandemie

Het Belgische parlement heeft gisteren ingestemd met een wetsvoorstel om de regering speciale noodbevoegdheden te geven in het geval van een Mexicaanse grieppandemie. België is daarmee is het eerste Europese land dat officieel heeft besloten om bij de aanstaande massale vaccinatiecampagne de democratie en daarmee de rechten van de burgers buiten werking te stellen en in handen te geven van een 'crisis comité', dat uiteindelijk alleen aan de WHO (/VN) verantwoording schuldig is. Eerder besloten twee andere EU-leden, Griekenland en Frankrijk, om in het geval van een grieppandemie de hele bevolking verplicht te gaan vaccineren.
Bronen:
http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF20090922_088
http://dprogram.net/2009/09/24/belgium-suspends-democracy-and-civil-rights-over-swine-flu-pandemic/
http://www.infowars.com/evidence-of-thimerosal-h1n1-virus-in-seasonal-vaccination/

Op 6 juni verhoogde de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie), waar 194 landen bij zijn aangesloten, de dreiging van de Mexicaanse (varkens-)grieppandemie naar niveau 6, waardoor overheden in staat werden gesteld om 'passende' noodmaatregelen te nemen. De meeste mensen beseffen echter nog steeds niet dat de WHO de autoritaire bevoegdheden heeft om alle aangesloten landen hiertoe te verplichten. De besluiten in België, Frankrijk en Griekenland zijn dan ook genomen naar aanleiding van de WHO-richtlijnen ten aanzien van de grieppandemie, en zullen daarom ook door de andere landen -dus ook Nederland- moeten worden opgevolgd.

In de VS, Frankrijk en België is op grond van deze richtlijnen inmiddels officieel besloten om de politie en/of het leger in te zetten bij de aanstaande grieppandemie en de daaraan gekoppelde massale verplichte vaccinaties.


Op de onderstaande link staat een filmpje van een Amerikaanse klokkenluidster uit het leger over het aankomende beleid van verplichte vaccinaties in de VS dat half oktober start:
Je krijgt een vaccinatie plus een armband met rfid chip die niet meer af kan. Wil je geen vaccinatie dan ga je naar een kamp...

Deel 1: http://xandernieuws.punt.nl/?gr=797209 of http://www.youtube.com/watch?v=zNrMY9vsiCc
Deel 2: http://www.youtube.com/watch?v=LGEcfKc-vJ8
Deel 3: http://www.youtube.com/watch?v=ogJUu6wPoyo

Deze video's zullen binnen kort verdwijnen van de net. Download ze en verspreid ze zsm

Thimerosal en H1N1-elementen ook in seizoensgriep-vaccins
Er komt steeds meer bewijs boven tafel dat ook de 'gewone' seizoensgriep vaccins vol met schadelijke ingrediënten zitten. Zo bevat het middel Fluzone, geproduceerd door het bedrijf Sanofi Pasteur, verantwoordelijk voor de produktie van ongeveer 40% van alle griepvaccins die over de wereld worden verspreid, de in onder andere Rusland, Japan, Oostenrijk, Denemarken, Groot Brittannië en de Scandinavische landen verboden toevoeging Thimerosal.

Al in 1977 wees een Russische studie uit dat ethylkwik, de soort kwik die in Thimerosal is verwerkt, jaren na vaccinatie beschadigingen aan de hersenen en het zenuwgestel veroorzaakt, met soms een coma en zelfs de dood als gevolg. Rusland verbood om die reden in 1980 het gebruik van Thimerosal in vaccins; de eerder genoemde andere landen volgden later.

Talloze wetenschappelijke onderzoeken hebben inmiddels uitgewezen dat Thimerosal verantwoordelijk is voor de wereldwijde dramatische groei van autisme en andere neurologische aandoeningen.Ook is er een verband gevonden tussen spraakstoornissen, ADD en hyperactiviteit. Het Institute of Medicine concludeerde na een onderzoek naar Thimerosal dat het verband tussen de stof en neurologische ontwikkelingsstoornissen (zoals autisme) biologisch aannemelijk is, en riep daarom op om Thimerosal uit alle vaccins te verwijderen.

 

Google Search

WebOuroboros