Zoek de Waarheid

Zoek de Waarheid !

Heel mooi filmpje gemaakt door Remco van zoek de waarheid hyves

Zoek de waarheid 

Martin Luther King, Nelson Mandela, Ghandi, Boeddha, Moeder Theresa, Dalai Lama.. maar ook Pim Fortuyn, Hans Teeuwen en vooral mijn held Theo Maassen. Ze komen allemaal samen in deze video om de juiste boodschap uit te dragen.

Ik heb deze videoclip gemaakt om aandacht te vragen voor de boodschap die wellicht het meest belangrijk is voor de mensen. Ik hoop dat het filmpje aanzet tot goede daden. Ik wil de mensen die in de video aan het woord komen bedanken, het zijn stuk voor stuk helden.


Remco http://zoekdewaarheid.hyves.nl

Lees ook: Nederland Ontwaak(t)!!...Zoek de Waarheid

'Zoek De Waarheid'. Deze titel klinkt misschien wat zwaar in de oren. Waar gaat het nou precies over? Is het filosofie? Religie? Of misschien meer politiek en maatschappelijk? Niemand heeft de waarheid in pacht, nietwaar?

Zoek De Waarheid kan gaan over alles wat ons bezighoudt. Zo kan het filosofisch zijn als je daarvan houdt, maar een groot deel gaat over wat er allemaal in de maatschappij gebeurt waarvan ik, en gelukkig vele anderen, vraagtekens bij hebben.

Want...

Is nou wel alles waar wat er op het nieuws verteld wordt?

Zijn die kunstmatige toevoegingen in mijn eten niet ongezond voor me?

Hoe komt het dat de maatschappij zo aan het verharden is?

Is de Islam nou wel zo'n verschrikkelijk geloof als dat sommige mensen ons willen laten geloven?

Klopt het verhaal van 911 nu wel echt of zit er een luchtje aan?

In hoeverre is de politiek betrouwbaar, en in hoeverre is er misschien sprake van verstrengelde belangen?

Brengt de beperking in onze privacy nu wel echt meer veiligheid, en is het die veiligheid waard?

Moet ik toelaten dat de overheid me op alles controleert en alles registreert?

Hoe groot is de invloed van de media op wat we denken?

Is ons geldsysteem nu echt dat wat we willen, en dat wat ons verderbrengt?

Ga ik echt af op mijn eigen mening, of is het misschien zo dat ik de rest maar volg terwijl ik eigenlijk het gevoel heb 'dat er iets niet klopt'?

Is dit het nou?


Een van de grootste drijfveren is misschien nog wel dat ZDW zich probeert te verzetten tegen het onrecht in de wereld. Of misschien beter gezegd, streeft naar een 'betere' wereld. Het grootste gedeelte van de tijd doen we eigenlijk niets dan opgaan in de massa zonder op te willen vallen, we leven ons relatief gemakkelijke leventje, terwijl er toch juist hele belangrijke zaken in de wereld spelen die onze aandacht vereisen. Kijk eens op vanuit je dagelijkse bezigheden naar de dingen die er echt toedoen. Denk na. STEL VRAGEN!

Met deze hyve wil ik in ieder geval mensen aanzetten op zoek te gaan naar de waarheid en niet alleen maar alles klakkeloos aan te nemen wat algemeen geaccepteerd wordt door andere mensen. Jouw waarheid kan totaal anders zijn dan mijn waarheid, en dat is prima. Maar we zijn iets heel belangrijks verleerd; het durven, willen en kunnen stellen van de juiste vragen.

Google Search

WebOuroboros

Gerelateerde items